Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nekter skyld i drosjedrapet

Drosjesjåfør Ulf Braathen ble regelrett henrettet på Godlia i Oslo 14. november i fjor. Men 23-åringen som er tiltalt for overlagt drap nekter straffeskyld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Opprinnelig var to personer siktet for drapet på drosjesjåfør Ulf Braathen i november ifjor. Men påtalemyndigheten valgte å henlegge saken mot en mann i 20-åra kort tid etter pågripelsen. Den 23-år gamle nordmannen som nå står tiltalt i Oslo Byrett, nekter straffskyld for overlagt drap på Ulf Braathen.

Henrettet

Den 42 år gamle drosjesjåføren Ulf Braathen ble funnet skutt og drept på Godlia i Oslo 14. november ifjor. Drapet ga inntrykk av at han ble regelrett henrettet.

De to mennene har innrømmet at de var tilstede på åstedet like før Braathen ble drept.

Drapet skapte store reaksjoner og landets drosjesjåfører krevde omfattende tiltak for å bedre sin sikkerhet. Da 23-åringen møtte til forhørsretten for varetektsfengsling møtte over 200 drosjesjåfører for å vise sin avsky mot drosjevolden.