Waras samboer siktet:

Nekter straffskyld - mener politiet er på et blindspor

Laila Anita Bertheussen (54) er ferdig i avhør og har reist hjem, ifølge hennes forsvarer John Christian Elden.

NEKTER STRAFFSKYLD: Laila Anita Bertheussen (54) nekter straffskyld i siktelsen mot seg. Det bekrefter hennes advokat John Christian Elden overfor Dagbladet.
NEKTER STRAFFSKYLD: Laila Anita Bertheussen (54) nekter straffskyld i siktelsen mot seg. Det bekrefter hennes advokat John Christian Elden overfor Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Laila Anita Bertheussen (54) nekter straffskyld i siktelsen mot seg. Det bekrefter hennes advokat John Christian Elden overfor Dagbladet.

Han fikk snakket med sin klient etter at hun ble ferdig med PST-avhørene rundt klokka 21.00 torsdag kveld.

- Jeg har hatt en lengre samtale med min klient etter avhør. Hun er meget bestemt på at politiet er på blindspor. Hun har svart på alle spørsmål og gitt PST tilgang til alle opplysninger for å belyse sin uskyld, sier Elden til Dagbladet.

Etter at avhørene av Bertheussen ble ferdig torsdag kveld, reiste hun hjem, ifølge Elden, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Siktet av PST

Bertheussen er samboer med justisminister Tor Mikkel Wara (Frp), og ble torsdag siktet av PST for å ha tent på familiens bil natt til søndag.

PST har siktet Bertheussen for å foreta noe som vekker mistanke om at en straffbar handling er begått uten at den er det.

De mistenker at 54-åringen selv startet brannen og ved det gikk inntrykk av at brannen ble påtent av en eller flere gjerningsmenn, fortalte PST-sjef Benedicte Bjørnland på en pressekonferanse tidligere i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer