- DRATT BAK TRAFOKIOSK: Niåringen har forklart at han ble dratt bak denne trafokiosken på vei til Åsane skole. Der skal han ha blitt voldtatt.
Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
- DRATT BAK TRAFOKIOSK: Niåringen har forklart at han ble dratt bak denne trafokiosken på vei til Åsane skole. Der skal han ha blitt voldtatt. Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer

Nekter straffskyld for voldtekt av niåring

Barnehagearbeider (17) siktet for voldtekt. Fengslingsmøte i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Den 17 år gamle gutten som er siktet for voldtekt av en ni år gammel gutt, nektet straffskyld da han ble framstilt for varetektsfengsling i dag. Det skriver fvn.no.

Fengslingsmøtet startet for åpne dører, men ble raskt lukket.
Politiet har bedt om fire ukers varetekt for siktede, to av dem i full isolasjon.

17-åringen, som arbeider i en barnehage, skal ha voldtatt den ni år gamle gutten som var på vei til skolen mandag morgen i Vågsbygd, Kristiansand.
Niåringen skal ha blitt dratt bak en trafokiosk ved Åsane skole, hvor han deretter ble voldtatt.

17-åringen hadde praksisplass i en barnehage i Kristiansand, og det var der han ble pågrepet mandag morgen, skriver fvn.no.
Ifølge avisen hadde barnehagen innhentet vandelsattest på gutten. Denne var plettfri. Han skal aldri ha vært alene med ansvaret om barna, og kun vært en tilleggsressurs for barnehagen, ifølge fvn.no.

Barnehagen har informert foreldrene om det som har skjedd, og samarbeider med politiet og kommunen.

Siktedes forsvarer, Harald Johannessen, sa til fvn.no i går at klienten regnet med å bli sjekket ut av saken.'
- Han er fortsatt like overrasket over siktelsen. Han er etter forholdene rolig, og sikker på at når de tekniske bevisene kommer på plass så vil han bli sjekket ut av saken, sa Johannessen.