Nektet å avsløre alt

WASHINGTON (Dagbladet): Det oppsto harde konfrontasjoner mellom president Bill Clinton og spesialetterforsker Kenneth Starr under presidentens nær fem timer lange avhør i går. Starr og hans etterforskere stilte spørsmål som presidentens advokat ikke ville la sin klient besvare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hør Clintons tale

Advokat David Kendall betraktet spørsmålene fra Kenneth Starr som altfor nærgående overfor presidenten, som hadde stilt seg frivillig til rådighet.

Seint i natt bekreftet advokat David Kendall at president Clinton avslo å svare detaljert på noen av de konkrete spørsmålene om forholdet til Monica Lewinsky. Kenneth Starr gjorde det klart for presidenten og hans advokat at han forbeholder seg retten til å stevne president Clinton for å kunne stille disse spørsmålene på nytt.

Innrømmelse

Bill Clinton forandret sin forklaring i konfrontasjonen med Kenneth Starr.

I januar viftet presidenten med pekefingeren til TV-kameraene og det amerikanske folk og forsikret at «disse anklagene er falske. Jeg har ikke hatt et seksuelt forhold til den kvinnen, frøken Lewinsky».

I sin forklaring under ed i søksmålet fra Paula Jones benektet presidenten at han hadde hatt en affære med Monica Lewinsky.

Det knallharde og historiske avhøret av president Bill Clinton varte i fem timer og 26 minutter med noen få pauser.

Forandret forklaring

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer