Nektet å dø

Først falt katten Killbi ll i asfalten fra 15 meters høyde. Så ble den avlivet på Veterinærhøgskolen. Dagen etter våknet den opp fra de døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er sjokkert og målløs. Jeg kan ikke tro det. Jeg satt jo med den i fanget da den fikk den dødelige sprøyten, forteller eieren Eilert Larstorp Paulsen (24).

Det var onsdag kveld Killbill (1) hadde tatt seg en liten luftetur.

-  Da jeg kikket ut på balkongen, lå den i Bogstadveien med et tjuetall mennesker rundt seg. Jeg trodde den var død, og gikk ned, sier Paulsen.

-  Plutselig reiste den seg og ville inn. Jeg begynte nesten å le. Han blødde og så forvirret ut, men gikk fint. Da vi kom inn i leiligheten, hoppet den opp i vinduskarmen på soverommet.

Betalte for avliving

Etter hvert troppet tre politimenn opp fordi noen holdt på å få Killbill i hodet da han falt.

-  Jeg var forvirret, men vi kom oss etter hvert ned på Veterinærhøgskolen, forteller Paulsen.

Der møtte de veterinær Reidun Heiene. Sammen vurderte de alle muligheter, og ble enige om å ta den tunge avgjørelsen. Killbill måtte avlives. Det var altfor store sjanser for at han hadde alvorlige indre blødninger.

Sprøyten ble satt. Den sterkeste dosen som blir gitt. Et stikk i buken og han sovnet inn. Så ble katten trillet inn på kjølerommet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer