Nektet å forklare seg

De to mennene som er siktet for å ha tatt livet av en 25 år gammel mann på Rolvsøy i Østfold, nektet natt til mandag å forklare seg for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi vil forsøke nye avhør mandag, og håper at de siktede da vil forklare seg, sier politiavdelingssjef Gunnar Dahl-Johansen i Fredrikstad politidistrikt til NTB.

En av årsakene til at de ikke ville forklare seg natt til mandag skal være at den ene ikke hadde fått snakket med sin advokat.

- Advokaten vil ankomme Fredrikstad i dag, og da vil vi forsøke nye avhør med begge advokatene til stede. Men som siktede har de selvsagt rett til å nekte å forklare seg for politiet, sier Dahl-Johansen.

Varetektsfengsles

Tirsdag blir de to mennene, som begge er om lag 18 år gamle, framstilt for varetektsfengsling. Foreløpig er det ikke avgjort hvor lang fengsling politiet vil be om. Av siktelsen framgår det heller ikke om politiet mener drapet er overlagt, forsettlig eller uaktsomt.

- Foreløpig har vi siktet begge for drap og medvirkning til drap. Så vil etterforskningen vise om de begge har tatt livet av den drepte, eller om den ene har medvirket, sier Dahl-Johansen til NTB.

Slått i hjel

Richard Sandtangen (25) ble funnet drept i et bolighus på Rolvsøy lørdag kveld. Han ble trolig slått i hjel under et voldsomt basketak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer