Nektet å gi denne mannen bankkort med bilde

- Kan ikke noe for at jeg ser sånn ut.

KOPIEN:  Briten Colin Miller (66) har i over 20 år opptrådt som dobbeltgjengeren til den nå avdøde tenorsangeren Luciano Pavarotti. Foto: David Evitts / SWNS / Newsteam / NTB Scanpix
KOPIEN: Briten Colin Miller (66) har i over 20 år opptrådt som dobbeltgjengeren til den nå avdøde tenorsangeren Luciano Pavarotti. Foto: David Evitts / SWNS / Newsteam / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Britiske Colin Miller (66), som i over 20 år har tatt oppdrag som dobbeltgjengeren til Luciano Pavarotti, har nå støtt på et uvanlig problem.

Bildeløst Da han nylig skulle skaffe seg nytt bankkort med bilde, satte banken ned foten da de fikk se fotoet Miller hadde sendt inn.

Mens kona fikk sitt nye kort på vanlig måte, var Millers kort fremdeles bildeløst. Banken ville først ikke oppgi noen grunn til at kortsøknaden hadde blitt avslått.

- Jeg snakket med betjeningen, men de sa at de ikke visste hvorfor jeg ble nektet, og at de bare kunne anta at det var på grunn av hvem jeg ser ut som. Men jeg kan ikke noe for det, jeg prøver ikke å ligne ham. Jeg har ikke tatt noen plastiske operasjoner, jeg blir straffet for hvordan jeg ser ut, sier Miller til avisa Burton Mail.

Han forsto det som at banken har vært redd for søksmål.

- De sier det er på grunn av copyright, men jeg har aldri blitt kontaktet av noen som representerer den ekte Pavarotti om dette eller blitt truet med rettslige skritt fordi jeg ser ut som ham, sier operastjernens «lookalike».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer