- Nektet billett av sur sjåfør

- Det er ulovlig, hevdet bussjåføren og nektet å utstede billett til småbarnsmoren som bare hadde kronestykker og 50-øringer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Bussturen ble svært ubehagelig for den 24 år gamle småbarnsmoren som i går reiste med Tromsbuss med sin to år gamle datter i barnevogn, melder avisa Nordlys.

- Sjåføren hadde allerede begynt å kjøre da jeg kom fram og skulle betale billett. Jeg hadde talt opp nøyaktig 21 kroner i småmynter, og hadde ikke noe annet å betale med, sier kvinnen til avisa.

Sjåføren nektet imidlertid å ta imot småpengene, og skal i stedet ha begynt å skjelle ut kvinnen slik at hun tok til tårene.

- Mannen bare fortsatt å kjøre mens han hevdet at jeg var kommet ulovlig på bussen. Han kunne ikke telle opp så mye småpenger og forlangte betaling med kort eller større mynt, sier hun. Til slutt var det en annen passasjer som ga kvinnen en 20-kroning i bytte mot småpengene, slik at hun fikk betalt.

- Misforståelse

Tromsbuss beklager saken, men mener det hele beror på en stor misforståelse hos en sjåfør med utenlandsk bakgrunn.

- Han trodde først at kvinnen hadde løst billett med kort og kom fram i bussen under fart for å veksle småpengene sine i større mynt. Det avviste han og prøvde å forklare at kvinnen måtte gå i banken. Da han endelig skjønte at kvinnen faktisk ville betale for billetten med småpengene, forsøkte han å beklage sin opptreden, sier drifssjef Magnar Nilssen i Tromsbuss til Nordlys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer