Nektet kona julemiddag

En oslomann (46) er tiltalt for å ha nektet kona å spise middag med ham og barna julaften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge tiltalen beordret oslomannen minst ved en anledning kona til å holde seg unna ham og barna under middagen julaften. Kvinnen forklarer til kriminalpolitiet at hun ikke turde gjøre annet enn å forlate huset.

46-åringen er tiltalt for fra mars 2005 til august i fjor i paret bolig å ha utsatt kona for jevnlig psykisk og fysisk mishandling ved vold og annen liknende oppførsel. Ifølge tiltalen skal mannen ha utsatt barna jevnlig for psykisk mishandling gjennom skremmende opptreden. Bakgrunnen er at han skal ha utsatt kona for vold i barnas påsyn eller barna skal ha fått vite om de påståtte overgrepene i ettertid. 46-åringen er videre tiltalt for å ha brukt vold mot kona, mens hun var gravid.

Ble anmeldt

Etter det Dagbladet får opplyst, erkjenner ikke 46-åringen straffskyld etter tiltalen. Straffesaken kommer etter planen opp i Oslo tingrett like før jul.

I den detaljerte tiltalebeslutningen er det nevnt en rekke enkeltepisoden, som kvinnen som fornærmet har forklart seg om mens hun var gift med 46-åringen. Det dreier seg om fire tilfeller i 2005, ett tilfelle i 2006, to tilfeller i 2008 og to tilfeller i 2009. Det siste påståtte fysiske overgrepet skjedde angivelig 8. august i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer