Nektet mat på hesteryggen i matluka på McDonald's - tok med hesten inn på restauranten i protest

Ble ikke et hyggelig syn for gjestene...

FORSØKTE Å BESTILLE: Kvinnen ble ikke videre glad da hun ikke fikk bestille mat fra hesteryggen i Drive Thru-en på McDonald's. Foto: NTB Scanpix
FORSØKTE Å BESTILLE: Kvinnen ble ikke videre glad da hun ikke fikk bestille mat fra hesteryggen i Drive Thru-en på McDonald's. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kvinnen skal først ha forsøkt å bestille mat i den såkalte drive thru-en, hvor man vanligvis bestiller mat når man er på farta i bil - men fikk ikke det hun ba om fordi hun red på hest.

Da leide hun like så godt med seg hesten inn i selve restauranten i Whitefield i Manchester. Vel inne i hamburgerrestauranten gjorde hesten sitt fornødne, foran sjokkerte gjester.

Det skriver den britiske avisa The Independent.

- Jeg kan bekrefte at en kvinne den 20. juli lot ponnien sin komme inn i restauranten vår i Whitefield, etter at hun ble nektet mat i drive-thru-køen, sier en talsperson for McDonald's, ifølge avisa.

«Synet og lukten av det hele ble naturlig nok ikke godt mottatt av kundene som forsøkte å spise, og heller ikke av våre ansatte,» skriver Manchester-politiet på sin Facebook-side, ifølge avisa.

Ifølge McDonald's sine retningslinjer er det ikke lov til å bestille mat dersom du bruker andre fremkomstmidler enn bil når du besøker drive thru-en.

- Sikkerheten til våre gjester er av øverste prioritet, og derfor serverer vi ikke gående, syklister eller ridende kunder gjennom drive thru-en, sier en talskvinne for hamburgerkjeden i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer