Nektet mat på hesteryggen i matluka på McDonald's - tok med hesten inn på restauranten i protest

Ble ikke et hyggelig syn for gjestene...

FORSØKTE Å BESTILLE: Kvinnen ble ikke videre glad da hun ikke fikk bestille mat fra hesteryggen i Drive Thru-en på McDonald's. Foto: NTB Scanpix
FORSØKTE Å BESTILLE: Kvinnen ble ikke videre glad da hun ikke fikk bestille mat fra hesteryggen i Drive Thru-en på McDonald's. Foto: NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kvinnen skal først ha forsøkt å bestille mat i den såkalte drive thru-en, hvor man vanligvis bestiller mat når man er på farta i bil - men fikk ikke det hun ba om fordi hun red på hest.

Da leide hun like så godt med seg hesten inn i selve restauranten i Whitefield i Manchester. Vel inne i hamburgerrestauranten gjorde hesten sitt fornødne, foran sjokkerte gjester.

Det skriver den britiske avisa The Independent.

- Jeg kan bekrefte at en kvinne den 20. juli lot ponnien sin komme inn i restauranten vår i Whitefield, etter at hun ble nektet mat i drive-thru-køen, sier en talsperson for McDonald's, ifølge avisa.

«Synet og lukten av det hele ble naturlig nok ikke godt mottatt av kundene som forsøkte å spise, og heller ikke av våre ansatte,» skriver Manchester-politiet på sin Facebook-side, ifølge avisa.

Ifølge McDonald's sine retningslinjer er det ikke lov til å bestille mat dersom du bruker andre fremkomstmidler enn bil når du besøker drive thru-en.

- Sikkerheten til våre gjester er av øverste prioritet, og derfor serverer vi ikke gående, syklister eller ridende kunder gjennom drive thru-en, sier en talskvinne for hamburgerkjeden i en pressemelding.

Kvinnen ble gitt en forelegg på stedet, for få ha forårsaket uro og ubehag blant kunder og ansatte.