Nektet plass til Mallorca

Sloss med venninneSkremte en vekterStjal brennevinPlaget passasjererDa flyet gikk, satt den ravende fulle kvinnen igjen på Bodø Lufthavn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi strakk oss så langt vi kunne. Men denne damen var sjanseløs. Hun skal være glad hun slapp fyllearresten, sier Kjell Are Skogly ved SAS-kontoret i Bodø.

- Vårt mål er å unngå at det oppstår problemer om bord i fly slik at det må mellomlande, sier han.

Nektet å reise

Skogly bekrefter at flere småbarnsfamilier ga uttrykk for sterkt ubehag. De nektet å reise dersom kvinnen ble tatt om bord.

Sammen med venninnen hadde den middelaldrende kvinnen møtt opp i god tid på flyplassen. Men først klokka 03.30 om natta gikk flyet, åtte timer forsinket. Kvinnen hadde brukt ventetida til å sette til livs atskillige mengder alkohol. De andre 160 reisende reagerte sterkt på oppførselen deres. De to skal ha sjenert flere medpassasjerer, og ble nektet servering på flyhavnpuben. Likevel maktet de to «sviresøstrene» å passere sikkerhetskontrollen utpå natta.

Slåsskamp

- Begge var på dette tidspunkt svært beruset. Men vi var innstilte på å gi dem en ekstra sjanse, sier Skogly.

I avgangshallen ignorerte de to alle advarsler, og drakk blant annet medbrakte drikkevarer. Etter hvert røk de to venninnene sammen i et slagsmål. I tax-free-butikken skal den eldste kvinnen ha stjålet en flaske whisky. Da en Securitas-vekter forsøkte å ta den fra henne, oppførte hun seg meget truende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer