Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Neppe skytevåpen mot buss i Trondheim

 Væpnet politi rykket ut da det ble meldt om skyting mot en rutebuss i Trondheim. Politiet tror ikke det ble brukt skytevåpen mot bussen. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet opplyser at to ruter på bussen er ødelagt. Det skal ikke være gjennomgående hull, men rutene er pulverisert, skriver Adresseavisen.

- Innledningsvis ble det antydet at rutene var skutt i stykker. Vi undersøker saken nå, men foreløpig har vi ingen holdepunkt for å si at det er brukt skytevåpen, sier innsatsleder Per Ivar Olsen i politiet.

Det var flere passasjerer på rutebussen, men verken de eller sjåføren skal være kommet til skade. Passasjerene ble tatt hånd om og kunne kjøre videre med en annen buss.

Politiet patruljerer i området, for å se om de kommer over noen mistenkelige personer som kan ha noe med saken å gjøre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling