Nesheim har fått USA-tilbud

Berit Nesheim har fått tilbud om å jobbe i USA, men vil ta seg god tid med avgjørelsen: - Jeg vil lage film, men aner ikke om det kommer noe konkret ut av dette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Oscar-nominasjonen har om ikke annet åpnet dørene inn til amerikanske film- og tv-produsenter for Berit Nesheim. Hun har i løpet av fem dager i Los Angeles blitt kontaktet av flere som vil diskutere mulige jobbtilbud.

Høflig interesse

- Det mest konkrete tilbudet dreide seg om en tv-serie, men det er jeg ikke så veldig interessert i, sier Nesheim.

Og før Oscar-utdelingen på mandag vil Nesheim neppe vise mer enn høflig interesse overfor eventuelle nye filmprosjekter. Skulle hun vinne prisen, vil nok både størrelsen og kvaliteten på tilbudene øke.

For å øke oppmerksomheten omkring «Søndagsengler» vil skuespillerne Bjørn Sundkvist og Hildegunn Riise også komme til Los Angeles i løpet av uka. Men aller først kommer hovedrolleinnehaver Marie Theisen.

Jante er ukjent

- Mange av dem som har sett filmen gir ros til skuespillerne. Og særlig det at filmen viser unge skuespillere på en annen måte enn det som er vanlig i Hollywood, sier Nesheim.

For øvrig nyter hun det faktum at amerikanere aldri har hørt om janteloven og uten forbehold viser begeistring for folk som har gjort suksess.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer