Nesna  20130707.
En kvinne ble natt til lørdag funnet død i en campingvogn på campingplassen Havblikk på Nesna i Nordland. En mann er pågrepet og siktet.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Nesna 20130707. En kvinne ble natt til lørdag funnet død i en campingvogn på campingplassen Havblikk på Nesna i Nordland. En mann er pågrepet og siktet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Nesnadrapet opp på nytt i juni

Dømt for å ha drept sin kone i familiens campingvogn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ankesaken etter drapet på Havblikk camping i Nesna i Nordland i fjor sommer skal behandles i Hålogaland lagmannsrett like etter St. Hans.

En mann i begynnelsen av 60-årene ble i Rana tingrett i mars dømt til 12 års fengsel for å ha kvalt sin 59-årige ektefelle i familiens campingvogn natt til 6. juli i fjor.

Han ble også dømt til å betale hver av parets tre sønner 200.000 kroner i oppreisning. Dommen var i samsvar med aktors påstand.

Hovedforhandlingene vil starte i rettslokalene i Bodø 24. juni. Retten har satt av fire dager til ankebehandlingen, skriver Rana Blad.

Tiltalte har hele tiden nektet straffskyld, fordi han sier at han ikke husker å ha begått handlingen og har derfor anket dommen fra tingretten.

(NTB)