- Neste gang blir det bil

Aldri mer NSB for oppgitte passasjerer på Oslo S.

FORTVILTE: - Det er skandaløst at hele togstrekningen i Oslo blir lammet av én signalfeil, sier Knut Utler. Han og Elise Tegnér skulle etter planen til Stockholm fredag morgen. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet
FORTVILTE: - Det er skandaløst at hele togstrekningen i Oslo blir lammet av én signalfeil, sier Knut Utler. Han og Elise Tegnér skulle etter planen til Stockholm fredag morgen. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kun fem dager etter at Oslo S åpnet igjen, etter å ha vært stengt i seks uker for å forbedre tognettverket, er det igjen kaos på togskinnene.

En signalfeil har ført til at alle tog nå er innstilt, og passasjerene - som nå må finne andre reisemuligheter - er oppgitt.

- Det er skandaløst at hele togstrekningen i Oslo blir lammet av én signalfeil. Det er ikke holdbart, sier Knut Utler.

Han og reisekompanjongen Elise Tegnér skulle tatt 07.05-toget fra Oslo S, men toget er nå innstilt, og de to får motstridende beskjeder om hva de skal gjøre.

- På tavla står det at toget er innstilt én time, men NSB står det at vi bør ta tog til Lillestrøm og bytte der, sier han.

- Nå har det vært stengt her i seks uker - det skulle jo vært i orden her nå. De har ikke klart å skaffe nok busser heller, sier Utler oppgitt.

Ingeborg Skaug og Tone Kjøll er på ferie, og skulle med Trondheimstoget. De holder motet oppe enn så lenge, selv om de sier de skulle ønske de kunne forvente mer av NSB.

- Vi hadde bestemt oss for å reise med NSB fordi det vanligvis er ganske behagelig, men nå lurer vi litt. Neste gang blir det bil, sier Ingeborg Skaug og Tone Kjøll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer