Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Neste gang blir det bil

Aldri mer NSB for oppgitte passasjerer på Oslo S.

FORTVILTE: - Det er skandaløst at hele togstrekningen i Oslo blir lammet av én signalfeil, sier Knut Utler. Han og Elise Tegnér skulle etter planen til Stockholm fredag morgen. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet
FORTVILTE: - Det er skandaløst at hele togstrekningen i Oslo blir lammet av én signalfeil, sier Knut Utler. Han og Elise Tegnér skulle etter planen til Stockholm fredag morgen. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kun fem dager etter at Oslo S åpnet igjen, etter å ha vært stengt i seks uker for å forbedre tognettverket, er det igjen kaos på togskinnene.

En signalfeil har ført til at alle tog nå er innstilt, og passasjerene - som nå må finne andre reisemuligheter - er oppgitt.

- Det er skandaløst at hele togstrekningen i Oslo blir lammet av én signalfeil. Det er ikke holdbart, sier Knut Utler.

Han og reisekompanjongen Elise Tegnér skulle tatt 07.05-toget fra Oslo S, men toget er nå innstilt, og de to får motstridende beskjeder om hva de skal gjøre.

- På tavla står det at toget er innstilt én time, men NSB står det at vi bør ta tog til Lillestrøm og bytte der, sier han.

- Nå har det vært stengt her i seks uker - det skulle jo vært i orden her nå. De har ikke klart å skaffe nok busser heller, sier Utler oppgitt.

- NESTE GANG BLIR DET BIL: Ingeborg Skaug (t.h) og Tone Kjøll valgte NSB for komfort, men sier de kommer til å ta bilen neste gang etter kaoset fredag morgen. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet
- NESTE GANG BLIR DET BIL: Ingeborg Skaug (t.h) og Tone Kjøll valgte NSB for komfort, men sier de kommer til å ta bilen neste gang etter kaoset fredag morgen. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet Vis mer

Ingeborg Skaug og Tone Kjøll er på ferie, og skulle med Trondheimstoget. De holder motet oppe enn så lenge, selv om de sier de skulle ønske de kunne forvente mer av NSB.

- Vi hadde bestemt oss for å reise med NSB fordi det vanligvis er ganske behagelig, men nå lurer vi litt. Neste gang blir det bil, sier Ingeborg Skaug og Tone Kjøll.

- Det er verre om man skal på jobb eller andre viktige ting, legger de til.

Geir Røsdal og Leif, som etter planen skulle til Lillehammer, synes informasjonen er dårlig på Oslo S.

- Det står ikke noe informasjon på tavla. Jeg trodde de var ferdig med kø og kaos nå. De har jobbet på dette hele sommeren, så vi skulle jo kunne forvente at dette ikke skulle skje, sier Røsdal.

KAOS: Alle tog til og fra OSlo S er innstilt. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet
KAOS: Alle tog til og fra OSlo S er innstilt. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media