Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nesten 16 000 bekreftet smittet av ebola

Antall ebolatilfeller i Vest-Afrika øker fortsatt, til tross for at situasjonen har bedret seg, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Epidemien har i hovedsak rammet de tre landene Liberia, Sierra Leone og Guinea, som kun utgjør en liten del av Vest-Afrika.

Antall nye bekreftede ebolatilfeller er nå stabilt eller synkende i Liberia, bekrefter WHO. I Guinea er også situasjonen stabil, mens antallet fortsatt kan være stigende i Sierra Leone.

Til sammen 5.689 personer er nå bekreftet døde som følge av epidemien i Vest-Afrika.

Antall bekreftede tilfeller siden sykdommen brøt ut, er 15.935. De reelle tallene på smittede og døde antas å være høyere.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling