Nesten tredoblet styrke leter etter Sigrid

Saken er «atypisk», mener Norsk Folkehjelp.

DOBLET: En kvinne fra Røde Kors leter etter Sigrid Schjetne i det utfordrende terrenget i Østmarka. I dag er antallet letemannskaper fra 
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
DOBLET: En kvinne fra Røde Kors leter etter Sigrid Schjetne i det utfordrende terrenget i Østmarka. I dag er antallet letemannskaper fra Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 22669600. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Antallet letemannskaper som bidrar i det profesjonelle søket etter Sigrid Giskegjerde Schjetne, er mer enn doblet siden i går.

Innsatsleder Lise Dunham sier at letemannskapet er friske og raske. I morgentimene i dag fortalte Dunham til Dagbladet at styrkene som nå leter er doblet. Men utover formiddagen har enda flere kommet til, og dermed er styrkene nå nærmere tredoblet.

Planen i dag er å søke til det blir mørkt, akkurat som i går, og søket foregår ved markagrensa, ved sjølinjer. I tillegg fortsetter bruken av Sea King-helikopterert.

- Vi tar også noen områder på nytt for å være 100 prosent sikre på at vi ikke har oversett noe, sier innsatslederen.

Uvanlig sak Operativ leder i Norsk Folkehjelp, Thomas Langerud, mener saken er «atypisk».

- Saken har et spesielt forløp. Vi ser i vanlige forsvinningssaker at barn sjelden går langt, mens eldre ofte kan komme seg et stykke bort på utypiske steder. I dette tilfellet har vi ingen statistikk som hjelper oss, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer