Nestlederen i Oslo FrP ekskludert

Carl I. Hagen svinger partiøksa nok en gang. Det siste hodet som ruller, tilhører nestformannen i Oslo FrP, Fleming Dahl. Sakene til tre av de eksklusjonstruede er overraskende lagt bort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dahl ble i dag ekskludert fra vervet som nestformann i Oslo FrP. Han slår dermed følge med partivennen Od S. Soring, som var den eneste som ble ekskludert direkte etter at sentralstyret hadde behandlet sakene i går.

- Basert på opplysningene som sentralstyret har vurdert, fant vi at det var forhold ved Fleming Dahl som gjorde at eksklusjon var den riktige reaksjonen, sier Hagen i en knapp kommentar til Dagbladet.no. Han vil ikke gå inn på hvilke forhold som var utslagsgivende.

Edel Staff og Hans Høeg Henrichsen må foreløpig vente på dommen fra sentralstyret. Behandlingen av sakene deres er utsatt til januar.

Chim Kjølner, Kristian Næess og Tore Jan Øvsthun kan glede seg over at sentralstyret har lagt bort sakene deres. Det vil si at de tre kan fortsette arbeidet i partiet som normalt.

Den suspenderte Oslo-lederen Dag Danielsen har nå engasjert Bjørn Stordrange som sin advokat i den videre behandlingen av saken.