Netanyahu: - Israel er et land for toleranse

Israels statsminister fordømmer homoangrepet. - Et terrorangrep, sier visestatsministeren.

FORDØMMER: Israels statsminister, Benjamin Netanyahu, fordømmer angrepet mot homoklubben Ha'agudah, der tre ble drept og flere skadet. Foto: AP Photo/Bernat Armangue/Scanpix
FORDØMMER: Israels statsminister, Benjamin Netanyahu, fordømmer angrepet mot homoklubben Ha'agudah, der tre ble drept og flere skadet. Foto: AP Photo/Bernat Armangue/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Israels statsminister, Benjamin Netanyahu fordømte i dag massakren mot homoklubben Ha'agudah i Tel Aviv i går kveld.

Ei 17 år gammel jente og en 24 år gammel mann døde under den dramatiske hendelsen, og natt til i dag opplyste israelsk politi at en tredje person også er død som følge av skytingen. Ytterligere ti personer ble skadet. Fire av dem ble hardt skadd.

- Jeg snakket med innenriksministeren i morges og ba ham gjøre tiltak for at morderen blir tatt og tiltalt, sa Netanyahu på det ukentlige kabinettmøtet i dag, ifølge ynetnews.com. Han kondolerte til ofrenes familier, og ønsket at de overlevende ofrene skulle bli bra igjen fort.

- Vi er et demokratisk land, et land for toleranse, en rettsstat og vi vil behandle alle likt. Uansett livssyn, sa han.

ØdeleggendeOgså president Shimon Peres uttalte seg om skyteepisoden, som han mente et opplyst land som Israel ikke kunne akseptere.

- Mord og hat er de ødeleggende for et samfunn. Politiet må gjøre alt de kan for å ta den avskyelige morderen, sa Peres, som oppfordret hele landet til å fordømme hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer