Netanyahu og Barak enige om regjeringssamarbeid

Skal danne fredsplan i Midtøsten sammen.

DANNER REGJERING: Påtroppende statsminister Bejamin Netanyahu (høyrse) og arbeiderpartileder Ehud Barak håndhiilser før et møte i Tel Aviv 1. mars i år. I dag danner de trolig regjering sammen. Foto: AFP/DAVID FURST/SCANPIX
DANNER REGJERING: Påtroppende statsminister Bejamin Netanyahu (høyrse) og arbeiderpartileder Ehud Barak håndhiilser før et møte i Tel Aviv 1. mars i år. I dag danner de trolig regjering sammen. Foto: AFP/DAVID FURST/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Høyrelederen Benjamin Netanyahu og arbeiderpartileder Ehud Barak er enige om regjeringssamarbeid, melder israelsk radio, melder NTB.

Ifølge Haaretz.com forhandlet partene til siste slutt i natt. Det israelske arbeiderpartiet er dypt splittet i spørsmålet om regjeringsdeltakelse, og partiets sentralkomité skal ta endelig stilling til regjeringssamarbeidet senere i dag.

Flere av partiets Knesset-representanter anklager Barak for å ha forhandlet uten fullmakt og anklager partilederen for å være udemokratisk, skriver NTB.

Benjamin Netanyahu er påtroppende statsminister i Israel. Ifølge Haaretz skal klausulene i en kommende samarbeidsavtale være å formulere en plan for fred og samarbeid i Midtøsten, fortsettelse av fredsforhandlinger og de vil binde seg til allerede eksisterende fredsavtaler.

Db.no kommer med mer.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer