Valg i Israel

- Netanyahu-seieren er veldig farlig for Israel

I over to tiår har Benjamin Netanyahu arbeidet for å ødelegge mulighetene for en palestinsk stat. Valgseieren gir ham enda større fullmakter.

ELSKET OG HATET: Den israelske valgkampen blir omtalt som den «styggeste og mest skitne valgkampen» i historien. Til tross for at Benjamin Netanyahu var den som slengte mest med leppa, fikk han fornyet tillit. Netanyahu kan nå bli Israels lengstsittende statsminister. Her sammen med kona Sara etter Pat valgseieren så ut til å bli klar, tirsdag kveld. Foto: Thomas Coex / Afp / Scanpix
ELSKET OG HATET: Den israelske valgkampen blir omtalt som den «styggeste og mest skitne valgkampen» i historien. Til tross for at Benjamin Netanyahu var den som slengte mest med leppa, fikk han fornyet tillit. Netanyahu kan nå bli Israels lengstsittende statsminister. Her sammen med kona Sara etter Pat valgseieren så ut til å bli klar, tirsdag kveld. Foto: Thomas Coex / Afp / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mens israelske nettaviser var dekket av smilende seiersbilder av Benjamin Netanyahu og hans korrupsjonssiktede kone Sara i går, diskuterte de ansatte i den israelske fredsorganisasjonen Peace Now hvordan å unngå følgende scenario:

- Netanyahu annekterer de okkuperte palestinske selvstyre områdene. Som takk lar hans koalisjonspartere (bosettere med flere, journ.anm)) Netanyahu endre lovverket for å skaffe seg immunitet. Slik kan han unngå å bli stilt til retten for korrupsjonsanlagene, sier Shaked Morag, leder for Peace Now.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer