Netcom: - Erik Skutle (H) ba selv om å surfe for 50 000 i ferien

Stortingsrepresentanten skyldte på feil hos Netcom da surferegningen kom. Han står fremdeles på sitt.

FÅR MOTBØR:  Stortingsrepresentant  Erik Skutles forklaring på en høy mobilregning avises av mobiloperatøren Netcom. Men Skutle står på sitt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FÅR MOTBØR: Stortingsrepresentant Erik Skutles forklaring på en høy mobilregning avises av mobiloperatøren Netcom. Men Skutle står på sitt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stortingsrepresentant Erik Skutles forklaring på en rekordstor mobiltelefonregning fra Netcom avvises blankt av telefonselskapet selv. Netcom nekter å dekke en krone av regningen, slik Skutle krever.

Nå er det full konflikt. Begge parter vil at den andre tar regninga og varsler oppvaskmøte. Enn så lenge har skattebetalerne lagt ut.

Skutle hevdet i et intervju med Dagbladet forrige uke at en feil hos mobiloperatøren Netcom gjorde at han uvitende surfet for 42 000 kroner i løpet av en ferietur på Balkan. Netcom inngikk en storbrukeravtale med Stortinget i 2011 som omfatter Skutle.

- Vi skal bli varslet per sms av Netcom når surfingen passerer 10 000 kroner. De skal også strupe trafikken og man må aktivt godkjenne å bruke mer selv. Det systemet fungerte tydeligvis ikke, sa Skutle.

Netcom slår tilbake Stortingsrepresentanten hevdet mobilselskapet bar ansvaret og mente de burde dekke utgiftene.- Slik jeg ser det er dette en overfakturering, sa Skutle videre.

Nå rykker Netcom selv ut og avviser stortingsrepresentantens versjon av saken.- Vi har tydeligvis ulik oppfatning om saken, sier Netcoms kommunikasjonsdirektør Severin Roald til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer