Nettauksjonenes drømmedag

By på Britney Spears' tyggegummi og muligheten til å stemme i presidentvalget. Eller hvorfor ikke en helikoptersimulator?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nyhetsjunkies har garantert lagt merke til det: Forferdelig mange av dagens saker har handlet om Ebay.

Hani Durzy, som er talsmann for nettauksjonen, opplyser om at det legges ut 3,5 millioner nye objekter til salgs hver dag. Og der skjuler det seg mye rart.

Her er noen av dagens funn:

Ville selge stemmen

Først ut var historien om amerikaneren James Penkov som la ut stemmeretten sin for salg. 36-åringen forsøkte å skaffe seg penger til å betale legeregningene sine.

- Bare gi meg beskjed om hvilken kandidat du vil jeg skal stemme på, så gjør jeg det. Du vil ha dobbelt så mye innflytelse i det kommende presidentvalget, reklamerte Penkov, som mente 50 dollar var en passende startsum.

Problemet er at det er ulovlig å selge retten til å stemme ved et valg, og myndighetene i Ohio reagerte sterkt da de fikk tips om auksjonen.

Ulykkelige Penkov, som vanligvis stemmer republikansk, hevder at han ikke visste at han brøt loven, men må nå vente seg reaksjoner.

Britney-tyggis

Så fikk vi servert nyheten om at en av Britney Spears' tyggegummier er til salgs. Auksjonen kan du forøvrig følge med på her.

Auksjonen ble opprinnelig fjernet på grunn av opplysninger om at tyggegummien inneholder superstjernens DNA, noe som bryter med Ebays retningslinjer. Men etter at teksten om dette ble fjernet, er auksjonen nå tilbake.

Samtidig har et annet problem oppstått. Flere selgere har tydeligvis plukket opp tyggiser etter frøken Spears, og akkurat nå ligger det flere titalls slike auksjoner ute.

Hvordan du kan få vite om tyggegummien er ekte? Det er umulig - hvis ikke du får Spears selv til å bekrefte det, da.

Fly helikopter

Til slutt en kul gjenstand: En apache cobra helikoptersimulator.

Sjekk ut bilder og detaljer her.

Prisen på 175.000 dollar er stiv, og ingen har lagt inn noe bud på tross av gjentatte forsøk på å kvitte seg med simulatoren.

Den gode nyheten er at selgeren sender det tunge beistet til kjøpere over hele verden. Så hva venter du på?

VERDT Å PUNGE UT FOR?: Britney er en ivrig tyggegummutygger. Nå kan du kjøpe tyggisrestene på Ebay.