Nettkamera på offentlige toaletter og import av ulv

Les dette hvis du ikke vil bli lurt av landets aviser i dag.

ULV, ULV:  Import av ulv skal redde ulvestammen i Norge fra snikskytere, melder Nationen i dag. Foto: Scanpix
ULV, ULV: Import av ulv skal redde ulvestammen i Norge fra snikskytere, melder Nationen i dag. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tradisjonen tro var norske aviser 1. april fulle av aprilspøker - noen opplagte, noen mindre opplagte. Blant de mer dramatiske sakene var Klassekampens nyhet om at regjeringen opphever jagerflykjøpet.


- Regjeringen vil fredag oppheve beslutningen om å kjøpe det amerikanske kampflyet Joint Strike Fighter (JSF), skrev Klassekampen onsdag.


Det skal være den enorme kostnadssprekken og økende usikkerhet om Lockheed Martins utvikling av flyet som har ført til det avisen kaller «en sensasjonell utvikling i dragkampen om det norske jagerflykjøpet».


I en undersak skriver samme avis at Forsvarsdepartementet vil gjennomføre en meningsmåling for å undersøke folks syn på flykjøpet. Undersøkelsen skulle egentlig ikke ha blitt kjent ennå, men siden Klassekampen har fått nyss om det, åpnes den fra 1. april, opplyser statssekretær Espen Barth Eide (Ap). For dem som fortsatt ikke har latt seg lure, har Klassekampen oppgitt mobilnummeret man sender kode til for å få delta i undersøkelsen.


Nationen ropte ulv til sine lesere 1. april. Avisens kilder opplyser at myndighetene skal importere to nye ulver fra Russland for hver eneste ulv som rovdyrmotstandere tar livet av på norsk jord.


Avisen Varden i Telemark kunne onsdag morgen fortelle at den har installert nettkameraer på offentlige toaletter i Grenland-området, mens Gudbrandsdølen Dagningen lanserte nyheten om at Maihaugen på Lillehammer tilbyr nytt hus til folk som vil donere sin gamle kåk til Maihaugen.


Avisen Tidens Krav på Nordmøre lokket leserne med en sak om Statens vegvesen som søket etter 25 bilister til å teste en ny tunnel mellom Kristiansund og Averøy.


(NTB)

 

Varden har installert webkameraer på noen offentlige toaletter rundt om i Grenland. Hensikten er blant annet å forebygge kriminalitet.
Varden har installert webkameraer på noen offentlige toaletter rundt om i Grenland. Hensikten er blant annet å forebygge kriminalitet. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer