Nettkjæresten hadde eksen i fryseren

Alt han ønsket, var å dra til USA, møte nett-kjæresten sin og gifte seg med henne. Men så viste seg at hun var dobbelt så gammel som han trodde og hadde gamlekjæresten i fryseren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alt engelske Trevor Tasker (28) ville, var å fly til Charleston i South Carolina, møte kjæresten nett-kjæresten sin og gifte seg med henne. Men romansen tok en litt annen vending, melder nyhetsbyrået AP i dag.

Det viste seg nemlig at jenta han hadde forelsket seg i på nettet, ikke var noen og tretti, slik bildene viste - hun var noen og seksti, nærmere bestemt65 år gammel. Trevors andre sjokk kom da det viste seg at forlovedens tidligere romkamerat hadde tilbrakt det siste året i fryseren ute i garasjen.

Nå sitter Trevors forlovede Wynema Faye Shumate i fengsel, siktet for å ha holdt liket skjult. Obduksjonen avdekket ikke noe mistenkelig rundt ekskjærestens dødsfall, men myndighetene avventer nå prøvene som kan fortelle om han ble forgiftet. Shumate er også siktet for å ha tappet ekskjærestens bankkonto for 4200 dollar etter han døde.

Det er ikke hver dag vi hører slike historier om «da han møtte henne», så det er kanskje ikke så rart at den 28-årige bensinstasjonsbetjenten er en av britisk tabloidpresses mest ettersøkte menn.