Nettmillionær uten pc

Snorre Haugnes (22) er datafriken som fikk nok. For to år siden kastet han datamaskinen ut av leiligheten - den tok for mye av livet hans. Nå blir han nettmillionær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

22-åringen fra Oslo måtte ha fulltidsjobb på si for å skaffe penger til å studere på BI. På fritida laget han en ny internett-side. Nå gjør nettsida ham til mangemillionær. I løpet av denne uka signerer han kontrakten som gjør ham til en rik ung mann.

- Jeg tjener nok noen millioner på dette, ja, sier han til Dagbladet.

Snorre er en representant for en ny generasjon: datafriker som tjener rått på hobbyen sin. Han er naturligvis selvlært. Men han passer ikke med vårt bilde av en datafrik. For Snorre har ingen datamaskin.

Bedre livskvalitet

- Jeg kastet datamaskinen ut for et par år siden. Jeg har bedre livskvalitet nå som jeg ikke har datamaskin i leiligheten, sier Snorre.

- Jeg spilte altfor mye dataspill. Nå eksperimenterer jeg bare med maskinen etter jobben. Slik blir det mer kvalitet på det jeg driver med.

Gratis satsing

Snorres forretningsidé er en søkemotor som pløyer seg gjennom norske rubrikkannonser og auksjonsobjekter på internett. Nettsida hjelper deg med å få en oversikt over tilbudene som finnes.

Snorre Haugnes har ikke brukt en eneste krone på prosjektet. Nå står investorer klar til å skyte inn millioner av kroner.

Han vil ikke si nøyaktig hvor mye han tjener på dette, men foreløpig har 22-åringen inngått en avtale om at han beholder store eierandeler i selskapet og at han skal drive det videre. Med seg får han 4- 5 ansatte.

PS! Snorres nettside finner du på www.snapp.no.

PC-LØS: Snorre Haugnes blir nettmillionær uten egen datamaskin.