Nettmiss for Mona

Med brask og bram lanserte tidligere Miss Universe, Mona Grudt (30), sin nettbutikk i november i fjor. Nå trekker skjønnhetsdronningen seg ut av bedriften etter at all egenkapital er spist opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med en kombinasjon av personlig oppfølging fra et 60 mann stort selgerkorps og salg over Internett skulle Mona Grudt tjene penger på salg av merkeklær til norske privatkunder og firma. Selskapet som har navnet MGB Clothing Company var i utgangspunktet eid av Mona Grudt, hennes tidligere ektemann Lasse Berre og millionær Liv Anne Kirkeby fra Nittedal. Slik er det ikke lenger. Ifølge Adresseavisen har både Mona og Berre solgt seg kraftig ned, og sitter nå med ubetydelige eierposter i selskapet.

Både Mona og hennes tidligere ektemann skal ha vært misfornøyd med utviklingen i selskapet, som blir administrert fra et butikklokale på Mo-senteret i Nittedal.

- Har solgt unna

Egenkapitalen på over to millioner kroner er nå borte, og slik Dagbladet forstår det var verken Grudt eller Berre særlig lysten på å legge mer penger inn i butikken.

- Jeg kan bekrefte at jeg har solgt majoriteten av min aksjepost i selskapet. Jeg tror jeg sitter igjen med vel tre prosent, sier Lasse Berre til Dagbladet.

- Det er vel et klart tegn på at du var misfornøyd med utviklingen i selskapet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer