Nettmiss for Mona

Med brask og bram lanserte tidligere Miss Universe, Mona Grudt (30), sin nettbutikk i november i fjor. Nå trekker skjønnhetsdronningen seg ut av bedriften etter at all egenkapital er spist opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med en kombinasjon av personlig oppfølging fra et 60 mann stort selgerkorps og salg over Internett skulle Mona Grudt tjene penger på salg av merkeklær til norske privatkunder og firma. Selskapet som har navnet MGB Clothing Company var i utgangspunktet eid av Mona Grudt, hennes tidligere ektemann Lasse Berre og millionær Liv Anne Kirkeby fra Nittedal. Slik er det ikke lenger. Ifølge Adresseavisen har både Mona og Berre solgt seg kraftig ned, og sitter nå med ubetydelige eierposter i selskapet.

Både Mona og hennes tidligere ektemann skal ha vært misfornøyd med utviklingen i selskapet, som blir administrert fra et butikklokale på Mo-senteret i Nittedal.

- Har solgt unna

Egenkapitalen på over to millioner kroner er nå borte, og slik Dagbladet forstår det var verken Grudt eller Berre særlig lysten på å legge mer penger inn i butikken.

- Jeg kan bekrefte at jeg har solgt majoriteten av min aksjepost i selskapet. Jeg tror jeg sitter igjen med vel tre prosent, sier Lasse Berre til Dagbladet.

- Det er vel et klart tegn på at du var misfornøyd med utviklingen i selskapet?

- Du får tenke selv, sier Berre.

Fortsatt venner

Ved lanseringen av selskapet i november i fjor var det en helt annen optimisme som preget den tidligere skjønnhetsdronningen, som selv er modell for de fleste klærne som selges i nettbutikken.

- Netthandelkonkursene skremmer ikke meg. Jeg føler at vi tenker annerledes når vi kombinerer nettsalget med personlige møter. Det gjør at jeg har veldig tro på konseptet, sa Grudt til Dagbladet.

Nå er ikke den tidligere missen fra Stjørdal like snakkesalig.

- Ingen kommentar, sier Mona til Dagbladet via sin tidligere ektemann.

<B>HOPPET AV:</B> I november i fjor lanserte tidligere Miss Universe, Mona Grudt nettbutikken MGB. Da uttalte hun at hun ikke var redd for å satse på Internett. Nå, vel sju måneder seinere, er optimismen borte. Grudt trekker seg i realiteten ut av prosjektet når hun reduserer sin egenandel fra 22 prosent til snaue tre prosent.