Nettmorder i nettet

Politiet i USA har pågrepet en mann som har drept og partert minst fem kvinner han har truffet via internett. Kvinnene var skjult i tønner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To kvinner som var blitt kontaktet av 56-åringen gikk uavhengig av hverandre til politiet og anmeldte ham for seksuelt overfall. Begge kvinnene hadde truffet mannen på en prategruppe på nettet.

Politiet besluttet å foreta en ransaking av 56-åringens bolig og fant da to lik gjemt i tønner. Litt senere fant politiet ytterligere tre døde på et lager som mannen disponerte. Et av de to første likene som ble funnet er identifisert som en kvinne fra Michigan. Hun heter Suzette M. Trouten og ble 28 år gammel. Hun hadde nylig flyttet til Kansas City i håp om å få seg en ny jobb. I mars i år forsvant hun.

Hodeskader

I følge politiet i Kansas så har kvinnene blitt påført store hodeskader. Etter at de ble drept ble likene partert og lagt i tønner. Tønnene var pakket inn i plast og surret inn i tape. Den pågrepne 56-åringen fra Kansas City kan ha drept flere kvinner. Politiet tømmer nå en liten innsjø som ligger på tomta til mannen, hvor etterforskerne frykter de kan finne flere lik.

Sado-sex på nettet

Drapsmannen var aktiv internettbruker, spesielt i prategrupper. Her søkte han etter partnere for sadomasochistisk sex. Kallenavnet til 56-åringen var «SlaveMaster» og han opererte med en skjult identitet på nettet. I følge politiet har de funnet flere fotografier av kvinner som har truffet mannen. Håpet er at noen av bildene kan hjelpe etterforskerne med å identifisere likene som er funnet. Mannen er tidligere dømt for svindel, en gang på 60-tallet.

Vanskelig etterforskning

Politiets etterforskere har arbeidet døgnet rundt siden likene ble oppdaget. Nå forsøker de å få svar på hvor kvinnene er blitt drept, når de ble drept og hvordan de ble drept?

Påtalemyndigheten har siktet 56-åringen for overlagt drap, og han risikerer dødsstraff dersom han blir funnet skyldig. En dommer har satt en kausjon på 5 millioner dollar for mannen.