Nettpøbel (68) løslatt

Paul Trummel mente naboer og ansatte i hybelhuset hadde en sammensvergelse for å holde ham våken om natta, og ga dem også skylda for sin dårlige potens.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For tre år siden begynte 68-åringen å henge ut alle han ikke likte på sin nettside. Han klaget på sin kommunale leilighet i Seattle i USA, og anklaget både ansatte og andre beboere for brudd på husregler, at de var trangsynte, at de hadde sammensverget seg for å holde ham våken om natta og for sin manglende seksuelle kapasitet...

I oktober i fjor fikk ledelsen ved utleiehuset nok, og anmelde ham for sjikane. En dommer ba Trummel om å fjerne de personlige opplysningene han hadde lagt ut på sin hjemmeside, men han nektet. 27. februar ble han derfor sendt i fengsel. I dag ble han løslatt igjen, og har nå frist til fredag med å fjerne opplysningene på sin hjemmeside, melder nyhetsbyrået AP.

Han har lagt ut navn og telefonnumre til de han ikke liker på nettet, men flere mener at det slett ikke kan være ulovlig å offentliggjøre disse opplysningene.

Trummel ble kastet ut av sin kommunale leilighet i fjor, og mange av hans tidligere naboer har følt det ille å bli hengt ut på nettet.

- Det har vært forferdelig skremmende. Han brukte alle disse årene til å skade mennesker her, sier Nathaniel Stahl (59).

Paul Trummels advokater sier i dag at de ikke vet om han kommer til å rette seg etter dommerens krav eller ikke.