- Nettsex er utroskap

Hvis du besøker nettsteder som serverer sex, er du utro mot partneren din. Det mener i hvert fall et italiensk katolsk tidsskrift.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Utroskap er utroskap selv om det foregår på nettet, skriver et tidsskrift som selges i italienske kirker og aviskiosker.

En bekymret kvinnelig leser hadde stilt spørsmål om hvorvidt flørting, forelskelser og bedrag mot kjæresten på Internett kunne regnes for utroskap.

«På nettet kan du forelske deg og du kan begjære» skal kvinnen ha skrevet i et brev, og sjefredaktøren for tidsskriftet svarte at i kirkens øyne var det ingen forskjell her.

«Oppdiktet virkelighet kan være like umoralsk som faktisk virkelighet», er svaret redaktøren gir i tidsskriftets spalte for spørsmål fra leserne.

Det katolske magasinets råd til sin kvinnelige leser har skapt overskrifter i hele Italia, der 97 prosent av befolkningen er romerskkatolske.

Én avis laget en leserundersøkelse, og oppdaget at 40 prosent av kvinnene som ble spurt sa at de fryktet at mennene deres ville finne en mer attraktiv kvinne på nettet, melder Sky News.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer