Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nettsjikane.com

Eivind Nag vil være en spøkefugl med brodd på Internett, og legger ut satiriske hjemmesider for Skatteetaten, Norad, Statoil og andre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange tror kanskje at sidene tilhører de seriøse organisasjonene, som nå truer med å gå rettens vei for å stoppe Stavanger-mannens nett-harselas.

- Niks, de får ikke klørne i mitt tullball, adressene er nemlig registrert som mitt domene, sier Eivind Nag til Dagbladet.

Norad er en av organisasjonene som under «noradonline.com» virkelig får gjennomgå av Nag. Under et bilde av sprutende kanoner står teksten «sponsored by the proud people of Norway», «state of the art of killing technology» og «twice as effective on hungry people».

- Stygge greier?

- Litt refs må de tåle, vi gjør dette bare for skøy. Og det bør være internettlærdom for disse tunge aktørene som sover når det gjelder å registrere sitt eget domene, forklarer Nag.

Sammen med kameraten Tore Kvam vil han intensivere aktiviteten, snart kan Helsetilsynet, Finansavisen og Forbrukerrådet vente seg en nett-knyttneve fra Stavanger.

- Alle som søker etter for eksempel «skatteetaten», kommer til min side. Av de store, tunge er det visst bare Aetat som har sikret seg sitt domene. Jeg har kapret noen gull-domener! skryter Eivind Nag.

- Skal stoppes

Mange av Nags skyteskiver på nettet har valgt å overse hans sjikanering. Andre vil ta affære.

Den norske lægeforening er også mål for Nags harselering.

- Vi skal stoppe dette. Jeg er ikke i tvil om at loven er på vår side. Vi skal be om juridisk assistanse. Men forhåpentlig stopper Nag før vi går videre med dette, sier redaktør Magne Nylenna i Tidsskriftet for Den norske lægeforening til Stavanger Aftenblad.

- Vi har bare fått positive reaksjoner, sier Eivind Nag.

- Dritbra, lød en av hilsnene som kom inn til Stavanger Aftenblads nettside i går.

PÅ NETT Kameratene Eivind Nag og Tore Kvam har kjøpt domenenavn for organisasjoner som Norad, Statoil og Skatteetaten. Her legger de ut feilaktige informasjoner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media