Nevøen kan bli felt av skoene

Politiet mener den 25 år gamle mannen kan ha slått og sparket sin onkel (61) til døde. Nå er både 25-åringen og avdødes kone (59) siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet): Politiet har etter det Dagbladet erfarer beslaglagt nevøens sko. Årsaken skal være at de ønsker å undersøke om det er blod eller annet biologisk materiale fra avdøde på skoene - spor som eventuelt kan knytte 25-åringen til dødsfallet.

Den 61 år gamle mannen ble funnet død utenfor hjemmet på Stavne i Trondheim søndag ettermiddag. Politiet mener dødsfallet kan ha blitt forårsaket av voldsbruk, og har siktet mannens kone og nevø for legemsbeskadigelse med døden til følge.

- Politiet har grunn til å tro at han har vært utsatt for skader fra andre. Men det er mulig at han selv har påført seg skadene, sier politioverbetjent Per Bjørgum i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Både kona (59) til avdøde og nevøen nekter straffskyld. Begge ble i går varetektsfengslet i fire uker, hvorav to uker i full isolasjon.

Trakk inn nevøen

Kona har forklart at hun ikke har sett noe som kan forklare dødsfallet, og skal ha antydet at mannen kan ha falt ned trappa utenfor parets hjem, får Dagbladet opplyst. Det skal også være kona som gjennom sin forklaring har trukket nevøen inn i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer