Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

New York-politimann skjøt ubevæpnet butikkansatt

20-åring drept da han forsøkte å unnslippe et væpnet ran.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En ubevæpnet butikkansatt har mistet livet i en tragisk ulykke under et ran i  New York i går.

20 år gamle Reynaldo Cuevas skal ha blitt skutt av politiet ved en feil da han forsøkte å flykte fra butikken under et ran, skriver Sky News.

Fanget på video Overvåkningsvideoen fra butikken viser hvordan tre menn banket opp butikksjefen Felix Moram, og tvang ham og Cuevas ned på gulvet.

Da politiet ankom løp ranerne bakover i butikken. Videoen viser at de to ansatte samtidig løp ut gjennom døra på forsiden.

I det butikksjefen unnslapp løp han inn i en politibetjent og betjentens våpen antas å ha gått av ved en feil. Cuevas treffes av skuddet og mister livet.

Etterforskes Ifølge New York Police Departments (NYPD) sjef Ray Kelly, blir skyteepisoden nå etterforsket.

- Vi har en langvarig og detaljert prosess som vi går gjennom før vi konkluderer med hva som er skjedd. I utgangspunktet ser det ut som om dette er et skudd som er blitt avfyrt ved et uhell, sier han.

Det amerikanske politiets våpenbruk har fått mye oppmerksomhet de siste månedene etter flere episoder der uskyldige har blitt rammet.

I august ble ni tilfeldig forbipasserende truffet av politiets kuler i nærheten av Empire State Building under en aksjon mot en mann som hadde drept sin tidligere sjef — en hendelse som også ble mye omtalt i norske medier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media