Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ni år gammel jente meldt savnet. Politiet mistenker bortføring

I Stjørdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En ni år gammel jente er meldt savnet i Stjørdal etter at hun ikke dukket opp på håndballtrening som først avtalt tirsdag ettermiddag.

Politiet tror den biologiske moren kan ha bortført henne.

Operasjonsleder i Nord-Trøndelag politidistrikt, Kjetil Mollan, sier til Dagbladet at de ikke har lykkes å komme i kontakt med hverken datteren eller moren, og derfor har etterlyst begge to etter at de fikk meldingen klokka 18.55.

- Det viste seg at ingen hadde sett jenta siden klokka 16. Vi har forsøkt å komme i kontakt med den biologiske moren, men det har vi ikke lykkes med. Vi har derfor etterlyst to personer og en bil.

Ifølge NTB er det snakk om en svart Skoda Octavia med registreringsnummer VF66318.

Alle politidistrikter har blitt varslet om den mulige bortføringen, og de utelukker ikke at moren, som er fra Litauen, skal forsøke å ta seg ut av landet.

- Vi jobber ganske bredt, men det var en mulighet som utkrystalliserte seg raskt. Tiden jobbet mot oss, og det kan godt være et forsøk på å ta seg ut av landet.

Den savnede jenta skal være høy i forhold til alderen og har langt, brunt hår og kraftig lugg. Hun hadde på seg en guloransje jakke og rosa lue med hvite striper, hvite votter og en blå dongeribukse.

Politiet ber om tips fra publikum på 74 12 10 09.