BLE TRUFFET:  Passasjertoget på vei fra Moskva til til Moldovas hovedstad Chisinau ble truffet av godstoget som sporet av. Foto: Grigory Dukor, Reuters/NTB Scanpix.
BLE TRUFFET: Passasjertoget på vei fra Moskva til til Moldovas hovedstad Chisinau ble truffet av godstoget som sporet av. Foto: Grigory Dukor, Reuters/NTB Scanpix.Vis mer

Ni døde og 45 skadde i togulykke ved Moskva

Godstog sporet av - traff passasjertog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst ni mennesker mistet livet og 45 ble skadd da et godstog sporet av og traff et passasjertog utenfor Moskva.

Ulykken skjedde tirsdag utenfor byen Naro-Fominsk, og tilstanden er alvorlig for 15 av de skadde, melder russiske medier.

Flere av vognene på godstoget sporet av og traff passasjertoget, og ifølge nyhetsbyrået Itar-Tass ble minst én av vognene på passasjertoget knust.

Veltet Myndighetene frykter derfor at tallet på døde kan stige. Flere andre av passasjervognene veltet i det kraftige sammenstøtet.

Ulykken skjedde ved stasjonen Bekasovo, omtrent 80 kilometer sør for sentrum av den russiske hovedstaden.

Passasjertoget var på vei fra Moskva til den moldovske hovedstaden Chisinau da ulykken skjedde.

Årsaken til at godstoget sporet av er ennå ikke kjent. Russiske myndigheter har innledet etterforskning av ulykken.

(NTB).

 SPORET AV:  Det var et godstog som sporet av sør for Moskva tirsdag og utløste togulykken. Foto: Grigory Dukor, Reuters/NTB Scanpix.
SPORET AV: Det var et godstog som sporet av sør for Moskva tirsdag og utløste togulykken. Foto: Grigory Dukor, Reuters/NTB Scanpix. Vis mer