DREPT: Buddhistiske munker bærer en demonstrant som er blitt skutt og drept av hæren i Bangkok onsdag. Ifølge politiet er det funnet ni drepte i et tempel som ligger inne på området rødskjortene har okkupert i byens finansdistrikt. Foto: REUTERS/SCANPIX
DREPT: Buddhistiske munker bærer en demonstrant som er blitt skutt og drept av hæren i Bangkok onsdag. Ifølge politiet er det funnet ni drepte i et tempel som ligger inne på området rødskjortene har okkupert i byens finansdistrikt. Foto: REUTERS/SCANPIXVis mer

Ni drept i sammenstøt ved tempel i Bangkok

Mange rødskjorter nekter å overgi seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Ni mennesker skal ha blitt drept i sammenstøt onsdag ved et tempel i området som har vært okkupert av demonstrantene i Bangkok.

Sammenstøtene fant sted etter at det thailandske militæret gikk til aksjon mot området, opplyser politiet. De drepte ble funnet inne i tempelet.

Til nå har det vært kjent at seks personer ble drept i uroen i den thailandske hovedstaden onsdag. Myndighetene har imidlertid opplyst at de ikke har tatt imot noen døde fra tempelet så langt, noe som tyder på at det virkelige dødstallet kan være minst 15.

En rekke bygninger i Bangkok er blitt stukket i brann av rødskjorter som nekter å overgi seg til myndighetene, blant annet landets største kjøpesenter Central World. Torsdag advarte politiet om at bygningen står i fare for å rase sammen.

(NTB)