Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ni drept i tyrkiske sammenstøt

Ni medlemmer av de tyrkiske sikkerhetsstyrkene skal ha blitt drept i kamp mot kurdiske opprørere.

SAMMENSTØT: Det har over tid vært sammenstøt mellom politi og kurdiske demonstranter i Sirnak-provinsen, nær grensa til Irak. På bildet forsøker to tyrkiske politimenn å få kontroll over demonstranter etter tyrkiske flyangrep som drepte 35 kurdere i desember 2011. Foto: AFP PHOTO/ BULENT KILIC
SAMMENSTØT: Det har over tid vært sammenstøt mellom politi og kurdiske demonstranter i Sirnak-provinsen, nær grensa til Irak. På bildet forsøker to tyrkiske politimenn å få kontroll over demonstranter etter tyrkiske flyangrep som drepte 35 kurdere i desember 2011. Foto: AFP PHOTO/ BULENT KILIC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sammenstøtene skal ha funnet sted i provinsen Sirnak, nær grensen mot Syria og Irak. Det er både soldater og politifolk blant de drepte, og i tillegg er minst åtte personer blitt såret, melder NTB.

Striden mellom regjeringsstyrkene og den væpnede kurdiske gruppen PKK er blitt mer intens de siste månedene. Fem soldater ble drept i et bombeangrep mot en militærkolonne for to uker siden, og militærets gjengjeldelsesoperasjon kostet angivelig 21 opprørere livet, melder Reuters.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media