Ni fallskjermhoppere drept

Ni fallskjermhoppere og en pilot ble drept momentant da et fly som de skulle hoppe ut fra styrtet og eksploderte, da det traff bakken i Michigan i USA i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et øyenvitne forteller at flyet eksploderte i et enormt flammehav da det traff bakken. Flyet var utbrent, og politiet bekrefter nå i kveld at alle ombord ble drept momentant.

Erfarne hoppere

De ni hopperne var alle sammen medlem i den samme fallskjermhopp-klubben, og de skal ha utfort hopp i det samme området i flere år. Flyet, et to-motors Beech King Air 200, var konstruert for fallskjermhoppinging. Det styrtet like etter avgang, omlag en 1,5 kilometer fra flyplassen i Marine City, Michigan.

Et vitne fortalte til en lokal tv-stasjon at flyet skjente over mot en side. Deretter fløy det rett mot bakken og eksploderte.

Så familiemedlem dø

Flere familiemedlemmer av de som ble drept kunne se at flyet styrtet fra flyplassen der de ventet. Da de forsto hva som hadde skjedd, fikk flere av dem store problemer med å takle situasjonen som hadde oppstått.

Ukjent årsak

Flyet styrtet like ved noen høyspentledninger, og en teori som ulykkeskommisjonen nå skal etterforsker, er om piloten kan ha truffet kablene i luften. Et vitne har forklart at han hørte en knusende lyd fra flyet før det styrtet mot bakken.