Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ni omkom da militært transportfly styrtet i USA

Ni personer omkom da et militært transportfly fra Puerto Rico styrtet i den amerikanske delstaten Georgia onsdag.

STYRTET: Et militært transportfly styrtet i den amerikanske delstaten Georgia onsdag. Ni personer omkom i styrten. Foto: James Lavine via AP / NTB scanpix
STYRTET: Et militært transportfly styrtet i den amerikanske delstaten Georgia onsdag. Ni personer omkom i styrten. Foto: James Lavine via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyet av typen C-130 Hercules tilhørte Puerto Ricos nasjonalgarde og styrtet ved et veikryss nær flyplassen i Savannah, opplyser nødetatene i Chatham County.

Ifølge myndighetene i Puerto Rico var det ni personer om bord flyet som var ute på et treningsoppdrag. En lokal tjenestemann opplyser at alle omkom i styrten.

– Jeg har blitt informert om flystyrten nær Savannah Hilton Head International Airport. Våre tanker og bønner er med ofrene, deres familier og de fantastiske mennene og kvinnene i nasjonalgarden, skriver president Donald Trump på Twitter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media