Ni personer hentet opp av sjøen

Får helsehjelp på stedet.

Ni personer havnet i sjøen i Tomrefjorden tirsdag kveld. Foto: Ole Karsten Sanden. Programleder: Anabelle Bruun Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld rykker to helikoptre, flere båter og politiet ut til Tomrefjorden i Vestnes kommune i Romsdal. Skipskartet og bilder fra stedet viser flere redningsbåter på plass, blant annet Kystvaktas patruljebåt KV «Bjørnøya».

Hovedredningssentralen Sør-Norge opplyser til Sunnmørsposten at det var en arbeidsbåt som fikk problemer til sjøs. Båten skal ha blitt brukt til å frakte folk til og fra Kystvaktas skip, KV «Bjørnøya», som for tida blir testet i området.

Det ble sendt ut nødmelding, og redningsaksjonen ble iverksatt. Ni personer var i sjøen. Like før klokka 19.30 melder politiet at alle er hentet opp.

- De ni som var meldt i sjøen, er alle plukket opp. De er naturlig nok nedkjølt og blir tatt hånd om av helsevesenet, sier operasjonsleder Leif Arne Mork i Møre og Romsdal-politiet til NTB.

Klokka 19.10 opplyser politiet at det er snakk om en båt som har forlist.

- Foreløpig vet vi svært lite, men en båt som har frakta folk har fått vansker, og ni personer skal være i sjøen. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart, sa redningsleder Erik Willassen ved HRS Sør-Norge til Sunnmørsposten innledningsvis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer