Ni personer i massekrasj i Oslo

Tre biler involvert, seks skadd.

KRAFTIG SAMMENSTØT: Flere måtte ha legehjelp etter kollisjonen, som skjedde på en parallellvei til E6 på Alnabru. Foto: FRODE ANDERSEN
KRAFTIG SAMMENSTØT: Flere måtte ha legehjelp etter kollisjonen, som skjedde på en parallellvei til E6 på Alnabru. Foto: FRODE ANDERSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Til sammen seks personer er fraktet til sykehus eller legevakt etter en massekollisjon i Oslo. Tre biler var involvert.

- Totalt ni personer satt i bilene; én er fraktet til Ullevål universitetssykehus, tre havnet på Akershus universitetssykehus, mens to ble sendt til legevakta i Oslo, opplyser operasjonsleder Britt Homb-Døviken ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge Homb-Døviken skjedde ulykken i krysset Strømsveien/Breivollveien, da en bil skulle kjøre ut fra Binders-butikkens område.

- En annen bil stoppet for å slippe bilen fram som kom fra Binders. En tredje bil som kom bak, rakk ikke å stoppe og kolliderte med de to andre, forklarer operasjonslederen.

Et øyenvitne forteller at den tredje bilen kom i motsatt kjørebane i forhold til bilen som sto stille.

- Den kjørte inn i bilen som kom fra Binders, på en slik måte at også bilen som sto stille, ble truffet, sier mannen til Dagbladet.

Ulykken ble meldt klokka 15.10, og den tett trafikkerte fartsåren, som går parallelt med med E6, ble stengt. Den er i 17-tida igjen åpen for trafikk.

Nå vil formodentlig etterforskning bringe omstendighetene rundt massekrasjen på det rene.