Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ni personer til sykehus etter trafikkulykke i Buskerud - flere barn skadd

Sjuåring alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Ni personer ble brakt til sykehus etter en bilulykke ved Svene i Flesberg kommune i Buskerud søndag.

Et barn er kritisk skadd.

- En sjuåring er på sykehuset, og er alvorlig skadd. Har ikke vært i kontakt med dem nå. Åtte personer ble kjørt til legevakt eller sykehus på Kongsberg. Lettere eller mildere skader. Det var til sammen elleve personer i bilene som var involvert i ulykken. Til sammen fem av de elleve som var i bilene er barn, sier Olav Myrvold i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

- De voksne i bilen skal avhøres om hva som har skjedd. Vi har også tatt inn bilene til tekniske undersøkelserm, sier han.

To biler var involvert i ulykken. Ingen av de andre ble alvorlig skadd, skriver Laagendalsposten.

Møteulykken skjedde da en Toyota Hiace kassebil på vei sørover mot Kongsberg frontkolliderte med en personbil som kom i motsatt retning, ifølge Drammens Tidende.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling