Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ni skadd i kjedekollisjon i Mo i Rana

Traileren ligger på jernbanesporet. Nordlandsbanen og E6 er stengt.

SPERRET TOGET: Denne lastebilen veltet over på togskinnene etter trafikkulykken på E6 ved Ågå utenfor Mo i Rana. Foto: TIPSER
SPERRET TOGET: Denne lastebilen veltet over på togskinnene etter trafikkulykken på E6 ved Ågå utenfor Mo i Rana. Foto: TIPSER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Fem personbiler og en trailer var involvert i en trafikkulykke på E6 ved Åga utenfor Mo i Rana. Ni personer er brakt til sykehus, med ukjent skadeomfang.

- Traileren, som er russiskregistrert, ligger på jernbanesporet. Både Nordlandsbanen og E6 ble stengt, sier operasjonsleder Jon Røsdal i Helgeland politidistrikt til Dagbladet.

Vitner på stedet har opplyst til politiet at en personbil som kom kjørende sørover fikk sleng på det glatte føret. Føreren av vogntoget som kom i motsatt retning, forsøkte å unngå sammenstøt ved å vike kraftig til siden. Dermed fikk vogntoget sleng på hengeren og traff tre eller fire biler før hele vogntoget havnet utfor veien og ned på jernbanelinjen, melder NTB.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 19.16 og årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent.

Ved 21.30-tida hadde politiet fått ryddet opp såpass at trafikken på E6 kunne dirigeres forbi ulykkesstedet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!