Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ni skadde i tunnelbrann i Hordaland

Fire personer er hardt skadde etter tunnelbrannen i Hordaland i går kveld. To av dem er barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det veltet store mengder røyk ut av Seljestad-tunnelen i Odda ved halv ni-tida i kveld. Det sier et vitne til NTB. Mellom seks og åtte biler står inne i tunnelen, som ligger på E 134 mellom Vintertun og Rølldal i Hordaland. 15-20 personer klarte å komme seg ut uten fysiske mén. Men alle var ikke så heldige.

To barn

-Ni personer er skadde, sier vaktsjef Per Helge Sekse til Dagbladet.no. Fire mennesker er sendt til behandling i trykkammer ved Haakonsvern i Bergen. De ble funnet sterkt røyksadde og nedsotet etter at det begynte å brenne i Seljestad-tunnelen i Odda i Hordaland i går kveld.

Av de fire som ble sendt i trykkammeret er to barn på fire og åtte år. De to andre er 20 år, står det i en pressemelding fra Haukeland sykehus.

Slukket

Brannen er nå slukket, men det har vært sterk røykutvikling i tunnelen. Da Dagbladet.no ringte Odda politikammer klokka 23.40, hadde politiet nettopp gått inn i tunnelen. Brannvesenet har vært gjennom tunnelen to ganger uten å finne flere skadde, og de regner med at alle er hentet ut.

Ulykken skal ha skjedd 100 meter inne i tunnelen på Odda-siden, men det er for tidlig å si hvordan brannen har oppstått.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media