Ni skadet i massekollisjon

Bobil svingte over i feil kjørebane. Tre av de skadde skal være barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne er hardt skadd og er sammen med åtte andre fraktet til sykehusene i Telemark, Vestfold og Larvik.

- I alt var rundt 14 personer fordelt på tre biler og en bobil involvert i ulykken, opplyser Jan Erik Jørgensen, operativ uteleder ved Larvik politistasjon.

Ulykken skjedde på E18 ved Hallevannet sør for Larvik i tre-tiden i ettermiddag. En bil skulle svinge av fra hovedveien, og ventet på at møtende trafikk skulle passere. Bilen bak stoppet også, men den tredje, en bobil, stoppet ikke men svingte rett ut i motgående kjørefelt.

- Den frontkolliderte med en møtende Volvo. I denne satt to voksene og tre barn. Kvinnen i bilen skal være hardt skadet, og satt lenge fast i vraket. De andre i bilen er også sendt til sykehus med skader, men hvor alvorlig vet vi ikke ennå, sier operasjonsleder Tove Bakke ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Også de to voksne i bobilen, en sju-seters Peugeot 806, samt to personer i bilen som stanset, en Renault Megane, ble skadet i ulykken.

Den tredje bilen ble også truffet og skadet, men ingen av de seks personene i den kom fysisk til skade i ulykken, opplyser politiet.

- Alle de fire bilene er nå tauet bort, men det er lange saktegående køer i begge retninger på strekningen, sier Bakke.

Dagbladet.no kommer med mer.

ALVORLIG: 14 personer var involvert i ulykken. Minst en skal være hardt skadd. Foto: Pål Terje Støtvig
ALVORLIG: 14 personer var involvert i ulykken. Minst en skal være hardt skadd. Foto: Pål Terje Støtvig Vis mer