Ni tonns metallrull falt av lastebil

- En særdeles stygg sak.

FALT AV: Denne metallrullen falt av en lastebil da lastestroppene røk midt på E 18 i Larvik i Vestfold. Foto: ROLF SVENDSEN
FALT AV: Denne metallrullen falt av en lastebil da lastestroppene røk midt på E 18 i Larvik i Vestfold. Foto: ROLF SVENDSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En lastebil mistet mandag formiddag en stor last midt på E 18 gjennom Larvik i Vestfold.

- Vi har fått melding om at et stort kolli, en metallrull på ni tonn, er falt av en lastebil, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Einar Paulsen, til Dagbladet.no.

Det ser ut til at lastestroppene har røket, opplyser politiet, som vil sette igang etterforskning.

Må vente seg reaksjon
- Dette er egentlig er særdeles stygg sak. Vi vil ta en vurdering sammen med Biltilsynet på hva som vil skje med sjåføren, men det er klart at han må vente seg en eller annen reaksjon etter dette, sier Paulsen.

Sjåføren er en mann fra Vestfold.

Det er lange køer i området, og politiet har fått bistand av flere enheter fra Utrykningspolitiet for å regulere trafikken.

- Vi får loset noen gjennom via gang- og sykkelvei i området. Metallrullen ligger midt i kjørefeltet, sier operasjonsleder Paulsen.

Prøver å flytte rullen
Redningstjenesten Viking er på vei for å forsøke å flytte metallrullen fra veien.

- Det var godt ingen ble truffet av denne, sier operasjonslederen, som opplyser at det ikke er kommet meldinger om noen skader eller om andre biler som var involvert da rullen falt av.

Politiet fikk melding om ulykken kl. 11.35 mandag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer