Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Niåring forsvunnet i Egersund

Politiet i Egersund har i hele natt lett etter en ni år gammel gutt som forsvant i sentrumsområdet av byen ved 21-tida i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten er på besøk i Egersund sammen med sine foreldre. Han forsvant ved 21-tida i går kveld. Omstendighetene rundt selve forsvinningen er fortsatt uklare for politiet.

- Han ble bare plutselig borte fra foreldrene, sier Lars Aarstad, politibetjent ved Egersund politistasjon, til Dagbladet.no.

Leter i hager

Gutten er ni år. Han er omlag 130 cm høy og han hadde på seg lyseblå dongeribukser og en grønn fleece-genser da han forsvant.

I natt har et 20-talls mennesker fra hjelpekorpset og mannskaper fra Sivilforsvaret lett etter gutten. Søket er konsentrert i sentrumsgatene av Egersund. Letemannskapene ser etter gutten bak ulåste dører og i private hager. Utover morgenen vil nattens letemannskaper bli byttet ut med nye uthvilte mennesker. Gutten ble meldt savnet 22.45, og ved 23-tida fikk politiet tips om en observasjon av gutten i en gate. En ungdom mente han hadde sett den savnede.

Politiet behandler saken foreløpig som en ren forsvinningssak. Ettersom leteaksjonen pågår i sentrumsgaten av sørlandsbyen, er det ikke hensiktsmessig å sette inn helikopter eller hund i søket.

De som har tips i saken bes ringe Egersund politistasjon på nummer 5146 3550.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media