Niåring halshogd i Tyskland

En savnet gutt på ni år ble i dag funnet drept og partert utenfor den tyske byen Duisburg. Drapsmannen har kastet hodet i en klescontainer og prøvd å gjemme kroppen i en koffert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Funnet av ni år gamle Sedat Aydin sjokkerer tyskerne. Den drepte gutten var tysk-tyrkisk og ble meldt savnet på tirsdag. Da ble han sist sett lekende utenfor hjemmet sitt. Både en lekekamerat og en nabo har fortalt politiet at de så Sedat gå av gårde sammen med en voksen mann i 30-40-årene.

Liket av gutten ble funnet av en mann som var ute og gikk tur med hunden sin. Hunden snuste lenge ved en brun koffert, og da mannen kikket nærmere etter, så han blod på kofferten. Turgjengeren ringte politiet, som gjorde den grusomme oppdagelsen. Hodet ble funnet i en klescontainer like ved.

Sedat bodde bare to hundre meter fra funnstedet. Politiet tror at liket ble dumpet der etter at ugjerningen hadde skjedd.

Liket var uten klær, og politiet utelukker ikke at gutten ble utsatt for seksuelle overgrep før han ble drept. Foreløpig har de ingen spor etter gjerningsmannen. Liket skal obduseres på fredag.

Dagbladet.no