Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Niåring slått og sparket av ukjent mann

Ni år gamle Kazwan Majidi lekte utenfor huset da en ukjent, voksen mann plutselig begynte å slå og sparke ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tilsynelatende umotiverte voldshandlingen fant sted like utenfor familiens leilighet bak herredshuset i Ask i Gjerdrum kommune like før klokka 18 forrige fredag. Fortsatt har niåringen smerter etter overfallet, med blåmerker på overkroppen og den ene armen. Gjerningsmannen sparket gutten minst én gang mens niåringen lå på bakken.

- Sammen med søsteren min og en kamerat lekte vi ute, da mannen kom mot meg. Han spurte om han kunne få snakke med meg og jeg sa ja. Plutselig dro han meg ned i bakken og slo meg flere steder på kroppen. Han sparket også, sier tredjeklassingen til Romerikes Blad.

Først da Kazwans mor, Sara Ahmedi, kom ut på trappa slapp mannen taket og løp. Hun prøvde å løpe etter i bare t-skjorte og tøfler, men mannen slapp unna.

Episoden er anmeldt til politiet, som nå jakter på den ukjente gjerningsmannen.

- Jeg vet ikke hvorfor han gjorde det. Jeg har aldri gjort ham noe, jeg har jo aldri sett ham før, sier Kazwan Majidi.

Niåringens pappa, Khalid Majidi, var ikke hjemme da sønnen ble angrepet.

- Jeg skulle ønske jeg var hjemme og at det var meg han slo. Nå håper jeg gjerningsmannen leser avisa og vil forstå hva han har gjort. Kazwan er skremt. Vi har det vondt, sier han.

(NTB)