Nav ble pensjonsmareritt

Nic Furu (68) brukte feil pensjonsskjema. Det kostet ham en årslønn

- Jeg har tapt 365 000 kroner, arbeidslivet har blitt forkortet med to til fem år, jeg har hatt søvnløse netter i urettferdighetsfrustrasjon, høylytte forbannelser over Nav og blir kvalm bare jeg ser et Nav-skilt på en husvegg.

TAPER 365 000 KRONER: Nic Furu (68) har tapt store summer etter at han brukte feil skjema da han skulle søke om AFP. Foto: PRIVAT
TAPER 365 000 KRONER: Nic Furu (68) har tapt store summer etter at han brukte feil skjema da han skulle søke om AFP. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Slik beskriver tidligere realfagslærer Nic Furu (68) sitt møte med Nav-systemet, etter at en bedrøvelig tabbe i søknadsprosessen har ført til at han mister 365 000 kroner av AFP-en sin.

- Tre spørsmål besvart på feil pensjonssøknadsskjema, og en dum misforståelse via Navs nettsted en kveldsstund; det var starten på det mørke møtet med Nav-byråkratiet, sier en fortvilet Furu.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer